GTM debug

Clock
Vreme čitanja:
6 min
Calendar
25.9.2023
Vohanka
Ing. Ladislav Luka, Fuel expert

Vozite sada, platite kasnije mađarskim naplatnim putevima sa našom EVA on-board jedinicom (OBU)

Efikasnije plaćanje putarine u više evropskih zemalja nikada nije bilo lakše! Sa Eurowag-ovim pomoćnikom za unapređena vozila (EVA) OBU, sada možete pogodno rukovanje plaćanjem putarine u CZ, HU, DE, AT, BE i PL, sve na jednom mestu uskoro sa predstojećim SK, ES I PT postpaid plaćanje putarine. EVA OBU dolazi opremljena ekranom prilagođenim korisnicima i programirana je da govori vaš jezik, čineći plaćanje putarine i navigaciju povetarcem za vozače.

Vozite sada, platite kasnije mađarskim naplatnim putevima sa našom EVA on-board jedinicom (OBU)

Eurowag nudi više od rešenja za plaćanje putarine

Posvećeni smo pružanju vrhunske usluge koja prevazilazi samo plaćanje putarine. Sa EVA OBU iz Eurowaga, takođe ćete imati koristi od besplatna prevencija krađe goriva i telematika. Zajedno sa našim klijentom portal za brigu o sebi, koji omogućava jednostavan pristup svim fakturama na jednom mestu, dobijate moćan alat za efikasno upravljanje poslovanjem. 

Još jedna izuzetno korisna karakteristika naše EVA OBU je da će automatski proveriti poziciju jedinice u vozilu kako bi osigurala plaćanje putarine bez grešaka i eliminisala nepotrebna administrativna opterećenja za dispečere i računovođe.

Plaćanje putarine bez muke fakturisanje sa Evrovazvagom

Eurowagova EVA OBU revolucionarizuje način na koji se upravlja transakcijama vezanim za putarinu. Najistaknutija korist za administrativno osoblje je konsolidacija svih naplatnih faktura na jednoj pogodnoj lokaciji - naš klijentski portal za brigu o sebi. Ovaj centralizovani depo pojednostavljiva inače glomazi proces praćenja i upravljanja više faktura iz više izvora, štedeći knjigovođe na neprilici kretanja kroz različite sisteme. Sa svim fakturama kombinovanim na jednom mestu, vaš računovodstveni tim će steći neviđenu jasnoću i efikasnost, omogućavajući im da dodele dragoceno vreme i resurse drugim ključnim finansijskim zadacima.

Štaviše, hitrost kojom je fakture postaju dostupne u roku od 48 sati označava značajan odlazak od tradicionalnih metoda koje često podrazumevaju duge periode čekanja. Vreme je novac, a brži pristup fakturama omogućava proaktivnije donošenje odluka i finansijsko planiranje. Više nisu ograničeni odloženim podacima, računovođe mogu brzo da reaguju na bilo kakve neusklađenosti, potencijalne greške ili probleme sa plaćanjem, čime se podstiče finansijska tačnost i sprečavaju potencijalni poremećaji u prilivu gotovine.

Integrisani list sa naslovnim stranama unutar sistema EVA dodatno pojačava pogodnosti za računovođe. Obezbeđivanjem načina da se plaćanje više faktura iz raznih zemalja jednim plaćanjem, naslovna tabela drastično pojednostavljuje prekogranične finansijske transakcije. Prošli su dani složenih međunarodnih doznaka. Plaćanja se sada mogu nesmetano izvršavati, podstičući bolje odnose sa dobavljačima i smanjujući administrativne indirektne troškove. Ovaj konsolidovani način plaćanja pojednostavuje finansijski tok posla, obezbeđujući da se sve relevantne fakture brzo obrade i ne ostavljaju prostor za konfuziju ili nadzor.

Štedeći vam novac, a istovremeno čuvajte zapis usaglašenosti i podatke

Sveobuhvatno rešenje za plaćanje EVA ne samo da štedi vreme i trud, već i podstiče finansijsku transparentnost i odgovornost. Centralizovane mogućnosti fakturisanja i upravljanja plaćanjem otklanjanje rizika od gubitka ključnih dokumenata, promovisanje dobro organizovanog i revizorski spremnog finansijskog procesa. Knjigovođe mogu lako da pristupe istorijskim zapisima, prate prethodne transakcije i generišu izveštaje, omogućavajući sveobuhvatnu finansijsku analizu i izveštavanje. Poboljšana vidljivost olakšava bolje usaglašavanje sa regulatornim zahtevima, smanjujući šanse za kazne ili pravne komplikacije.

Integritet bezbednosti i podataka koji nudi EVA sistem je još jedna zapažena prednost za računovođe. Osetljive finansijske informacije zaštićene su robusnim protokolima šifrovanja i potvrde identiteta, obezbeđujući da samo ovlašćeno osoblje može da pristupi podacima i da ih izmeni. Pojačane bezbednosne mere ulivaju poverenje i računovođama i klijentima, podstičući poverenje u sposobnost platforme da štiti kritične finansijske informacije.

Pokrivenost koja se sve više širi i laka registracija vam pomažu da idete dalje

Eurowag je posvećen stalno širenje pokrivenosti da poboljšamo moć naše EVA OBU. Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da ćemo uskoro uvesti pokriće za SK, ES i PT, omogućavajući našim klijentima da nesmetano upravljaju plaćanjem putarine u tim zemljama. Sa samo jednim uređajem u šoferšajbni, naši klijenti uživaju u boljem pogledu na put, osiguravajući da svaki vozač može bezbednije da putuje. 

U našoj posvećenosti pružanju iskustva bez problema, takođe smo pojednostavli naš proces registracije, uz priključivanje i igranje konekta. Sve što treba da uradiš je da nam ostaviš kontakt, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Eurowag-ova EVA OBU pravi revoluciju u plaćanju putarine, pružajući sveobuhvatno, isplativo i pouzdano rešenje za vozače kamiona, računovođe i operatere voznih parkova širom Evrope. Pojednostavljivanjem administrativnih procesa, smanjenjem opterećenja vezanih za putarinu i optimizacijom troškova, ona obezbeđuje dragoceno sredstvo za preduzeća koja traže zaštitu i efikasno poslovanje na putu.

Lako upravljajte plaćanjem putarine širom Evrope sa Eurowagom!