GTM debug

Vizija Prati Potrebe

Više od 25 godina iskustva u sektoru transporta, finansija i usluga transporta, kao i bliska saradnja sa navigacijom, eMobilnošću i drugim tehnološkim partnerima, naučili su nas šta je potrebno u automobilskoj industriji.

Zamišljamo budućnost u kojoj je automobilska industrija na čelu zelene tehnologije. Vodimo se našom filozofijom: „Idi zeleno, idi bolje“. Istražite naša rešenja za automobile i eMobiliti zasnovana na našoj viziji.

Elektrifikacija komercijalnog drumskog transporta

Elektromobilitet će značajno oblikovati drumski transport, a Eurowag je tu da vas vodi kroz sve izazove na putu do flote nulte emisije. Na osnovu naših iskustava i naših prošlih pilot projekata, možemo vam pomoći da odgovorite na vaša pitanja od kojih vozila da počnete, gde da napravite punjač i kako da kombinujete troškove za struju i gorivo na jednu fakturu.

Pogledajte našu perspektivu u industrijskom radu da biste saznali više.

Elektrifikacija voznog parka preduzeća

Our Customers

Snažni alati za upravljanje voznim parkom i nadzor za kompanije koje u svojoj floti koriste električna vozila na baterije ili hibridna električna vozila.

Naše rešenje neprimetno integriše električne automobile u vaše postojeće okruženje voznog parka, pružajući vam jedno jednostavno rešenje za sva vaša vozila.

Our Customers
Charging services

Usluge punjenja

Charging services

Punjenje je olakšano. Radeći zajedno sa Sigic-om, kreirali smo inovativno rešenje za rešavanje najkritičnijih potreba vozača električnih vozila: pronalaženje i plaćanje za punjenje električnih vozila. Sada vozači mogu pristupiti mreži od skoro 300.000 punjača širom Evrope i plaćati punjenje direktno preko naše aplikacije.

Operateri punjača i provajderi usluga eMobiliti podjednako mogu da koriste našu uslugu da navedu svoju stanicu za punjenje u prvoj aplikaciji za navigaciju na svetu sa stanicama za punjenje i integrisanim opcijama plaćanja.

Analiza lokacije punjenja

Charging analysis

Gde ćete izgraditi svoju novu stanicu za punjenje će odrediti njen uspeh. Možemo vam pomoći da donesete najbolju odluku.

Analiza lokacije za punjenje je analitički izveštaj koji se lako koristi, ali je napredan i koji vam pokazuje najbolje potencijalne lokacije za punjenje u izabranom gradu na osnovu tržišnih podataka i drugih faktora, kao što su saobraćaj, tipičan broj parkiranih kartica i još mnogo toga.

Ova analiza pomaže programerima mreže ne samo da uštede vreme, već i da smanje troškove i osiguraju visoku iskorišćenost novih stanica za punjenje od strane budućih klijenata.

Charging analysis

Kontaktirajte nas

Mail box

Javićemo vam se

Success
Hvala! Vaša prijava je primljena!
Uskoro ćemo vas kontaktirati.
Ups! Nešto nije u redu prilikom slanja obrasca.