GTM debug

Politika kolačića

Da li biste želeli da pregledate naše veb stranice zahvaljujući personalizovanom korisničkom iskustvu? Smernice u nastavku su dizajnirane da vam pomognu da razumete kako kolačići funkcionišu i da donesete informisanu odluku. Ovi kolačići rade samo na našoj veb stranici i ne utiču na navigaciju u našim aplikacijama. Klikom na "Sačuvaj podešavanja" prihvatate korišćenje odabranih kolačića. Ako kliknete na „Prihvati sve“, slažete se sa upotrebom kolačića koji su neophodni za veb lokaciju, analitičkih kolačića, funkcionalnih i marketinških kolačića. Ako nastavite da pretražujete naše Eurowag sajtove bez navođenja vaših preferencija ili kliknete na „Odbij sve nebitno“ i podešavanja vašeg pretraživača prihvataju kolačiće, samo osnovni kolačići koji su neophodni za pregledanje sajta će ostati podešeni. Kliknite ovde da personalizujete svoje postavke kolačića na eurowag.com.

Šta su kolačići i kako funkcionišu?

Kolačići su datoteke koje veb lokacije koje posećujete šalju i čuvaju u glavnoj fascikli vašeg pretraživača. Sledeći put kada posetite naše veb stranice, vaš pretraživač čita kolačiće i šalje anonimne informacije nazad na naše veb stranice, na primer datum vaše poslednje posete ako je to bilo pre manje od 3 meseca. Da biste saznali više o ovim tehnologijama i kako one rade, pročitajte npr. allaboutcookies.org.

Kategorije kolačića

Koristimo tehnologiju kolačića u različite svrhe, koje se mogu grupisati u ove četiri kategorije:

  • Osnovni – Ovi kolačići vam omogućavaju da se krećete po veb lokaciji. Oni ne čuvaju lične podatke i omogućavaju funkcije kao što su pristup sigurnim delovima veb lokacije ili pamćenje sadržaja vaše korpe za kupovinu. Oni su neophodni za rad Eurowag lokacija.
  • Analitički kolačići – Ovi kolačići nam omogućavaju da prikupljamo informacije o tome kako posetioci koriste naše veb stranice. Na primer, možemo videti ukupan broj poseta ili koje stranice posetioci najčešće posećuju. Koristimo ove informacije da bismo bili sigurni da naši korisnici pronađu informacije koje traže, da pratimo indikatore učinka veb lokacije i da ispravimo sve greške.
  • Funkcionalni kolačići – Ove kolačiće postavljaju alati treće strane koji proširuju funkcionalnost naše veb stranice i dodaju nove funkcije za bolju interakciju sa našom veb lokacijom. Oni ne prikupljaju informacije za dodatno praćenje reklama.
  • Marketinški kolačići – Ove kolačiće koriste usluge društvenih mreža za praćenje korišćenja njihovih ugrađenih funkcija. Oni takođe mogu biti postavljeni preko naše veb stranice od strane naših partnera za oglašavanje. Oni identifikuju vaš jedinstveni pretraživač i internet uređaj i mogu se koristiti za obezbeđivanje anonimnih demografskih podataka, profilisanje vaših interesovanja i prikazivanje reklama koje su relevantne za ta interesovanja.

Kako mogu da upravljam kolačićima?

Kliknite ovde da personalizujete podešavanja kolačića na sajtovima Eurowag. Pregledači vam omogućavaju da upravljate kolačićima koji se odnose na osnovnu funkcionalnost, poboljšanje veb stranice, personalizaciju i oglašavanje. Različiti pretraživači koriste različite metode za onemogućavanje kolačića, ali se obično mogu naći u meniju Alatke ili Opcije. Takođe možete da konsultujete meni pomoći pretraživača. Pored upravljanja kolačićima, pretraživači vam obično omogućavaju da kontrolišete datoteke koje liče na kolačiće, kao što su lokalni deljeni objekti, omogućavanjem režima privatnosti pretraživača. Eurowag koristi reklamne kolačiće kojima upravlja treće strane da bi promovisao svoje proizvode i na našim Eurowag sajtovima i drugde na internetu.

Koliko dugo čuvamo informacije?

To zavisi od vrste kolačića. Kolačići sesije ističu kada zatvorite pretraživač. Trajni kolačići, uključujući lokalne deljene objekte („Fleš kolačići“), obično imaju rok trajanja od dva (2) do dvadeset četiri (24) meseca. Ako imate dodatnih pitanja, pišite nam na: compliance@eurowag.com.

Lista kolačića

Ovde možete pronaći listu kolačića koji se koriste na eurowag.com. Redovno se ažurira.

Oruđe
Domain
Tip
Webflow
webflow.com
Essential
Google Tag Manager
tagmanager.google.com
Essential
Google Analytics
analytics.google.com
Analitički
Bloomreach
bloomreach.com
Analitički
Hotjar
hotjar.com
Analitički
Hubspot
hubspot.com
Funkcionalni
Facebook
facebook.com
Marketing
Linkedin
linkedin.com
Marketing
Molim obratite pažnju:
Bilo koji izbor kolačića, biće primenjen i na naše druge poddomene. "Eurowag sajtovi" kao što je pomenuto uključuju: dispatcher.eurowag.com, go.eurowag.com, drive.eurowag.com.