GTM debug

Clock
Vreme čitanja:
6 min
Calendar
7.9.2023
Vohanka
Ing. Ladislav Luka, Fuel expert

Zaštitite svoje kartice, zaštitite svoje poslovanje: kako vas Eurowag štiti od prevare

U današnjem digitalnom pejzažu koji se brzo razvija, lopovi postaju sve sofisticiraniji. Vaša kartica za gorivo nije samo način plaćanja; To je tvoja linija ћivota na putu. U Eurowagu, razumemo da bezbednost kartica nije samo važna, već i od suštinskog značaja.

Zaštitite svoje kartice, zaštitite svoje poslovanje: kako vas Eurowag štiti od prevare

Partnerstvo sa vlasnicima kartica radi krajnje bezbednosti 

Dok se mere protiv prevare kontinuirano razvijaju i razmeštaju, budna saradnja vlasnika kartica je od vitalnog značaja. Vi ste prva linija odbrane u čuvanju vaših resursa, a mi smo tu da vas vodimo na svakom koraku. 

Smernice za bezbednost kartica & AFS usluge

Razvili smo detaljan skup bezbednosnih smernica za kartice kako bismo ojačali bezbednost koju imate prilikom korišćenja Eurowag kartice. Ove vitalne karakteristike deluju kao jaki odbrambeni mehanizmi protiv prevare.

  • Zaključavanje kartice: Jednostavno bezbednosno rešenje zasnovano na SMS-u za korisnike EASY, ONE i VECTOR. Sa lakoćom kontrolišite i učvrstite bezbednost kartice.
  • FuelGuard: Za kupce sa eva on-board jedinicom, ova usluga koristi GPS da bi proverila da li se vaše kartice za gorivo koriste samo na lokaciji vašeg kamiona, automatski blokirajući neobične transakcije.
  • Eurowag Pay: Napredno rešenje za mobilno plaćanje sa ugrađenim funkcijama kao što su provere geolokacije, održavanje bezbednosti u pokretu.

Ove usluge imaju za cilj da vas zaštite, i da vam ponude duševni mir dok ste na putu. Osmislili smo ih za lakoću korišćenja i besprekornu integraciju u vaše dnevne aktivnosti.

Bezbednost kartica: šest osnovnih pravila

Da biste sačuvali bezbednost kartica, uvek sledite ovih šest osnovnih pravila:

  • Nikada ne delite PIN: Neka vaši PIN-ovi ostanu poverljivi. Ako morate da ih zapišete, nemojte ih skladištiti u blizini kartica i nikada ne zapisujte PIN na samoj kartici.
  • Kada kucate PIN kôd, uvek pokrijte ruku: Pokrivanje ruke čuva PIN kôd od radoznalih očiju.
  • Nikada ne ostavljajte karte bez nadzora: Uvek ponesite kartice sa sobom kada napuštate vozilo, i nikada ih ne predajte drugima.
  • Koristite funkciju zaključavanja kartice: Korišćenje naše bezbednosti zasnovane na SMS-u pruža vam dodatnu sigurnost, naročito ako se desi da vaša kartica padne u pogrešne ruke.
  • Ukoliko sumnjate na bilo kakve malverzacije, odmah nas kontaktirajte: Prijavite sve sumnjive aktivnosti koje se odnose na vaše kartice, kao što su kopiranje ili krađa.
  • Ako je vaša kartica zloupotrebljena, obratite se policiji: Uvek obavestite vlasti ako ste žrtva prevare. Vaše informacije bi mogle da pomognu drugima.

Tvoje poverenje, naša posvećenost

U eri u kojoj se o bezbednosti kartica ne može pregovarati, ponosni smo što vam upućujemo poziv da obezbedite duševni mir i imate koristi od vrhunskih bezbednosnih službi koje stoje oprezno kao i vi. 

Pridružite nam se danas u izgradnji sigurnije, sigurnije budućnosti vaše flote.