GTM debug

Potpuno novi koncept benzinske pumpe – ​​Eurowag Prime Mreža

Istražite naše vrhunske lokacije i optimizovane cene.

Eurowag Prihvatna Mreža

Pronađite najbližu benzinsku stanicu uštedite više uz naše konkurentne cene. Prijavite se na
Portal za klijente
da biste videli svoje prilagođene cene.
Otvorite mrežu za prihvatanje

Eurowag Prime Mreža

Vaš PRVI izbor.

Dobrodošli u Eurowag Prime Mrežu, našu ekskluzivnu kolekciju benzinskih stanica gde se izuzetna usluga susreće sa strateškim lokacijama i najboljom mogućom cenom. Dizajnirana za vaše putovanje na umu, Eurowag Prime Mreža osigurava da svako zaustavljanje podržava efikasnost i rast vašeg poslovanja.

Istražite Prime benzinske stanice

Glavne prednosti Prime Mreže

Strateški lociran

Svaka Eurowag Prime benzinska stanica je pozicionirana na glavnim rutama kupaca, uključujući granične prelaze i velike domaće i međunarodne puteve. To znači manje vremena za traženje pravog zaustavljanja i više vremena za kretanje napred.

Transactions

Poboljšana optimizacija cena

Sa pregovorima na skoro svim stanicama, Eurowag Prime obećava ne samo bolje cene, već i najoptimizovanije pozicioniranje cena. Naša stalna analiza i poseban tretman garantuju vam najbolje moguće cene.

Kvalitetna usluga i infrastruktura

Prime benzinske stanice su odabrane na osnovu vrhunskih standarda usluge i infrastrukture, obezbeđujući udobno i udobno zaustavljanje svaki put.

Transparentan i lak za navigaciju

Za razliku od drugih mreža, Eurowag Prime je istaknut i na našoj trenutnoj mapi mreže prihvatanja i u aplikaciji Eurowag, nudeći jasnu vidljivost i lak pristup informacijama koje su vam potrebne. Pratite ikonu sa krunom.

Eurowag Prime Mreža

  • Ne radi se samo o pogodnosti lokacije i cenama; radi se o samopouzdanju u saznanju da birate mrežu koja je pažljivo odabrana da zadovolji vaše potrebe. Sa stanicama koje nisu samo neophodne za vaše rute, već su i posvećene pružanju najbolje usluge i cene.
  • To je segment na koji se možete osloniti za najbolje uslove, kao u našim sopstvenim kamionskim parkovima. To je obećanje kvaliteta, pouzdanosti i strateškog partnerstva, dizajnirano da vas održi daleko.
  • Da li je vaš svetionik na putu, označava mesta gde se vrednost susreće sa kvalitetom, upravo tamo gde vam je potreban. Naša posvećenost poboljšanju vašeg putovanja čini nas izborom broj JEDAN za vozače koji traže savršenu ravnotežu između usluge, lokacije i cene.

Često postavljana pitanja

Koliko benzinskih stanica ima u Mreži Eurowag Prime?

Trenutno imamo preko 70 benzinskih stanica, koje ispunjavaju naše stroge kriterijume da budu deo Eurowag Prime Mreže.

Koliko benzinskih stanica će biti dodato Mreži Eurowag Prime?

Predviđamo selektivno proširenje Mreže Eurowag Prime za do 100 benzinskih stanica svake godine kako bismo zadržali standard izvrsnosti.

U kojim su državama?

U svakoj zemlji postoji 1 do 5 stanica. Trenutno je Eurowag Prime Mreža u sledećim zemljama:

AT - Austrija

BE - Belgija

BG - Bugarska

CZ - Češka Republika

DE - Nemačka

ES - Španija

FR - Francuska

HU - Mađarska

IT - Italija

LU - Luksemburg

LT - Litvanija

LV - Letonija

PL - Poljska

RO - Rumunija

SK - Slovačka

SL - Slovenija

Kako da platim tamo?

Da biste platili na ovim stanicama, jednostavno koristite svoju Eurowag karticu za gorivo za praktično, beskontaktno plaćanje.

Da li mogu da koristim mobilna plaćanja kao što je Eurowag Pay na ovoj mreži?

Mobilna plaćanja su sada dostupna na delu benzinskih pumpi i biće proširena kako bi se obezbedila puna pokrivenost naše mreže u bliskoj budućnosti.

Da li ovaj novi segment ima uticaj na postojeću prihvatnu mrežu Eurowag?

Uvođenje Eurowag Prime segmenta ne utiče na našu postojeću mrežu, koja ostaje nepromenjena. Eurowag Prime je dodatni izbor, koji ističe najbolja mesta u okviru naše trenutne mreže za još veću uslugu i kvalitet.

Eurowag Mobilna Aplikacija

Dobijajte ažuriranja u realnom vremenu

Putna inteligencija na dohvat ruke. Naša aplikacija će vam pružiti najnovija ažuriranja o našoj mreži prihvatanja. Pronađite najbližu benzinsku pumpu, servis na putu ili mesto gde možete da pregrizete – sve iz jedne aplikacije.

Eurowag Mobilna Aplikacija

Dobijajte ažuriranja u realnom vremenu

Putna inteligencija na dohvat ruke. Koristeći Eurowag aplikaciju ćete biti u toku sa novostima u našoj prihvatnoj mreži. Pronađite najbližu benzinsku stanicu, servis na putu ili mesto gde možete da prezalogajite – sve iz jedne aplikacije.

Phone clipphone