GTM debug

Clock
Reading time: 2 min
Calendar
24.4.2023

Eurowag će po prvi put učestvovati na svetskom sajmu Transport Logistic.

Prag, 24. april 2023. – Eurowag, Sygic i JITpay predstaviće svoje sveobuhvatne usluge za prevoznike na sajmu Transport Logistic u Minhenu. Eurowag, vodeći evropski dobavljač integrisanih rešenja za drumski transport, učestvovaće po prvi put na globalnom sajmu fokusiranom na logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja. Događaj, nazvan Transport Logistic, održava se u Minhenu od 9. do 12. maja.

Eurowag će po prvi put učestvovati na svetskom sajmu Transport Logistic.

Eurowag će na sajmu podeliti štand sa kompanijama Sygic i JITpay, koji su postali njihovi strateški partneri na jesen 2022. JITpay je nemački provajder platnih usluga specijalizovan za sektor logistike. Eurowag i JITpay predstaviće sveobuhvatan paket usluga za transportne i logističke kompanije u Minhenu – pored usluga plaćanja, usluge će uključivati kartice za gorivo i evropska rešenja za plaćanje putarine, kao i EVA telematiku.

Nemačka je ključno novo tržište za Eurowag, a otvorili su kancelariju u Kelnu, izgradili jak prodajni tim, a planiraju i da uskoro pokrenu digitalnu podršku na nemačkom tržištu.

„Transport Logistic je zaista jedinstven – to je jedan od najvažnijih događaja mobilnosti u Evropi. Zbog toga smo veoma zadovoljni što ove godine učestvujemo zajedno sa našim partnerom JITpay. To će biti odlična prilika da predstavimo naša rešenja i razgovaramo posetiocima o mogućnostima koje ona donosi. Nemačka je za nas veoma važno tržište. To je, na kraju krajeva, najveće tržište tereta u Evropi, i pritom veoma konkurentno", kaže Suzan O'Brajen, menadžerka za marketinške komunikacije u kompaniji Eurowag.

Sygic, podružnica Eurowaga koja razvija navigacione sisteme za mobilne uređaje, takođe će učestvovati u Transport Logisticu.

Platni štand Eurowag, Sygic i JITPay u Transport Logistic se nalazi u hali A5, broj 306. Sajam se održava u Minhenu u Sajamskom centru Mese od 9. do 12. maja 2023. godine. 

Kontakti za medije:

EUROWAG

Zuzana O’Brien

Marketing Communication Manager

E: pr@eurowag.com

Marcela Vylitová

PRAM Consultings.r.o.

T: +420 603 517 272