GTM debug

Clock
Reading time: 4 min
Calendar
31.10.2022

Eurowag je unapredio svoj portal za klijente. Pruža poboljšanu mapu mreže prihvata uključujući prilagođenu navigaciju za kamione

Eurowag kupci mogu da se raduju bržem vremenu odgovora, prilagodljivom dizajnu i novim karakteristikama mapa na klijentskom portalu.

Eurowag je unapredio svoj portal za klijente. Pruža poboljšanu mapu mreže prihvata uključujući prilagođenu navigaciju za kamione

Prag, 31. oktobar 2022. – Eurowag, vodeći evropski dobavljač integrisanih rešenja za komercijalni drumski transport, pokreće veliko ažuriranje svog portala za klijente. Portal za Eurowag korisnike sada nudi brže vreme odziva, prilagodljiv dizajn za jednostavnu upotrebu na mobilnim telefonima laku za korišćenje i, iznad svega, poboljšane funkcije mape.

Zahvaljujući nadograđenim mapama, Eurowag kupci će imati mnogo lakšu orijentaciju u mreži prihvata kompanije. Ovo uključuje ne samo hiljade servisnih stanica širom Evrope, već i autopraonice, usluge čišćenja rezervoara i parkinga zahvaljujući saradnji sa našim partnerom Travisom. Mape će takođe ponuditi detaljnije informacije o određenim benzinskim stanicama, uključujući tačne lokacije, trenutne cene goriva i AdBlue-a i druge usluge. Navigacioni sistem je takođe ažuriran da uzme u obzir potrebe kamiona i ograničenja težine mostova ili ograničenja visine prilikom planiranja rute kroz tunele.

Veoma nam je stalo do toga da korišćenje portala za klijente bude intuitivno, efikasno i praktično za naše klijente. Sve novouvedene funkcionalnosti su stoga prilagođene potrebama komercijalnog teretnog transporta. Sa poboljšanim mapama, možete biti sigurni da je planirana ruta pogodna za vaš kamion i da nećete naići na bilo kakve neprijatnosti na putu. Iz iskustva znamo da ograničenja težine i visine na ruti ili premala parkirališta mogu otežati putovanje kamionima. Većina drugih navigacionih sistema ne uzima u obzir ove parametre.

Jiří Orság, Vlasnik proizvoda iz Eurowag-a

Pored toga, kupci mogu da kreiraju listu svojih omiljenih stanica na mapama, a biće lakše pratiti korišćene stanice putem obaveštenja ili planirati dopunu goriva u određenoj oblasti i po najpovoljnijim cenama. Ceo portal za klijente je video stabilnije performanse, intuitivni korisnički interfejs, brže vreme odziva, a posebno responzivni dizajn koji ga čini lakim za korišćenje čak i na mobilnom telefonu.

Glavne vesti na portalu za klijente:

 • Poboljšana mapa mreže prihvatanja
  - sada takođe prikazuje usluge mreže partnera Travis kao što su pranje automobila, čišćenje rezervoara i parking
  - detaljne informacije o benzinskim stanicama uključujući lokaciju, cene goriva i druge usluge
  - planiranje rute s obzirom na parametre kamiona
 • Brži odgovor i bolja stabilnost portala
 • Responzivni dizajn omogućava da se klijentski portal koristi na mobilnom telefonu
 • Mogućnost kreiranja liste omiljenih benzinskih stanica i drugih stanica
 • Lako podesite obaveštenja, na primer kada punite na određenoj benzinskoj stanici

Klijentski portal je usluga za Eurowag kupce. Nove funkcionalnosti su dostupne nakon prijavljivanja sa korisničkim imenom i lozinkom.

O EUROWAG-u

Eurowag pruža integrisane usluge mobilnosti i plaćanja međunarodnim transportnim kompanijama više od 25 godina. To je jedna od najbrže rastućih kompanija u Evropi u svojoj oblasti. Njegova misija je da rad miliona kamiona koji prelaze Evropu učini čistijim, pravednijim i efikasnijim. U tom cilju, Eurowag svojim kupcima nudi proizvode i usluge zasnovane na savremenim digitalnim tehnologijama, počevši od plaćanja za konvencionalna i alternativna goriva, naplate električnih vozila i putarine, preko povraćaja poreza, telematike i navigacije, do niza finansijskih usluga i čiste mobilnosti. savet.

Eurowag takođe podržava inovacije u filantropiji. U okviru projekta Filantropija i Vi, u kojem redovno učestvuje ¾ zaposlenih u kompaniji, svaki zaposleni u Eurowag-u dobija individualni budžet za filantropiju, kao i potpuno poverenje u to kako se novac troši. Projekat je već inspirisao nekoliko drugih velikih IT korporacija da preduzmu slične aktivnosti. Za više informacija posetite www.eurowag.com.

Kontakti za medije:

EUROWAG

Zuzana O’Brien

Marketing Communication Manager

pr@eurowag.com

www.eurowag.com