GTM debug

Clock
Reading time: 3 min
Calendar
7.10.2022

Eurowag ulazi u strateško partnerstvo sa JITpay™ grupom

Transakcija će ubrzati razvoj Eurowagove digitalne platforme dodavanjem diskontovanja faktura, digitalizovanog naplate i mogućnosti upravljanja potraživanjima.

Eurowag ulazi u strateško partnerstvo sa JITpay™ grupom

W.A.G paiment solutions plc („Eurowag“), vodeća panevropska integrisana platforma za plaćanja i mobilnost fokusirana na industriju komercijalnog drumskog transporta („CRT“), stupila je u strateško partnerstvo sa JITpay™ Group („JITpay“), a Provajder platnih usluga sa sedištem u Nemačkoj specijalizovan za logističku industriju. Ovaj potez će omogućiti Eurowagu da proširi svoj portfolio proizvoda nudeći popust na fakture, digitalizovano fakturisanje i rešenja za upravljanje potraživanjima. Kao deo strateškog partnerstva, Eurowag je stekao manjinski udeo u JITpay-u, uz fleksibilnost za potencijalno povećanje svog vlasništva tokom vremena pod uslovom regulatornih odobrenja.

Eurowag kupci će dobiti pristup JITpay vodećim proizvodima za sniženje faktura i upravljanje, proširujući ključni stub svoje platforme za plaćanje i mobilnost. JITpay-ova vlasnička tehnologija će takođe omogućiti Eurowagu da dalje poboljša efikasnost CRT industrije. Pored toga, ovaj potez će ojačati prisustvo Eurowag u Nemačkoj, najvećem tržištu transporta u Evropi.

Oduševljeni smo što smo uspostavili ovo strateško partnerstvo sa JITpay-om. To će nam omogućiti da ponudimo kritično važna rešenja za finansiranje našim klijentima i ojačamo našu poziciju u Nemačkoj. Radujemo se saradnji sa JITpay timom i verujemo da je sa JITpay-ovim mogućnostima sniženja faktura i upravljanja u kombinaciji sa našom vodećom platformom u industriji, Eurowag u dobroj poziciji da dosegne nove visine. Martin Vohanka, glavni izvršni direktor Eurowag-a.

Dr Daniel Steinke je dodao:

Naši klijenti su na čelu svih naših razmatranja, i drago nam je što će sada imati pristup Eurowag asortimanu bez premca integrisanih end-to-end rešenja za plaćanje i mobilnost i vodećoj platformi u industriji. To je uzbudljiva prekretnica u našem razvoju, udruživanje snaga sa tako etabliranim i poznatim igračem na tržištu, a zajedno možemo dalje pokretati digitalizaciju i povećati efikasnost u industriji CRT-a. dr Daniel Steinke, glavni izvršni direktor JITpay-a

UPITI

Eurowag

Zuzana O’Brien

Marketing Communication Manager

pr@eurowag.com

Instinctif Partners

Tim McCall, Galyna Kulachek, Bryn Woodward

IR and international media

eurowag@instinctif.com

O Eurowagu

Eurowag je osnovan 1995. godine i vodeća je panevropska integrisana platforma za plaćanja i mobilnost fokusirana na industriju komercijalnog drumskog transporta. Inovativna rešenja Eurowag čine život lakšim za mala i srednja preduzeća u industriji komercijalnog drumskog transporta širom Evrope kroz svoju jedinstvenu kombinaciju rešenja za plaćanje, besprekornu tehnologiju, digitalni eko-sistem zasnovan na podacima i visokokvalitetnu korisničku uslugu.

www.eurowag.com

O JITpay

JITpay™ je brzorastući provajder usluga plaćanja specijalizovan za logističku industriju, osnovan 2016. Osnovni proizvod i pokretač prihoda je sopstvena potpuno digitalna faktoring kompanija koju reguliše BaFin. U ekosistemu, JITpay™ nudi dodatne usluge zajedno sa partnerima i kombinuje ih inteligentno sa osnovnim proizvodom faktoringa. Od avgusta 2022. JITpay™ ima oko 100 zaposlenih i više od 1.800 kupaca širom Evrope oslanja se na usluge JITpay™. Ciljani kupci su mala i srednja transportna preduzeća u Evropi.

Više informacija: www.jitpay.eu